Ποιοι Είμαστε

01
02

Η LeadSoft ιδρύθηκε για να αποτελέσει μία καινοτόμο λύση, προσφέροντας αξιόπιστες πρακτικές στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μέσα από ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, στοχεύοντας στην κάλυψη όλων των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων. Η LeadSoft εδρεύει στο κέντρο του Βόλου και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Έχοντας ως εφόδια την πολυετή εμπειρία στον χώρο και την εξασφάλιση συνεργασίας με την softone, της πλέον καταξιωμένης εταιρίας στον χώρο, με πολυετή εμπειρία και εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες των Βαλκανίων, υποσχόμαστε την παροχή υψηλής ποιότητα υπηρεσιών σε θέματα μηχανογράφησης.

Η LeadSoft μέσα από σειρά τεχνικών σεμιναρίων και εξετάσεων, συμμετέχει πλέον στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της softone, αποτελώντας τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Στόχος της LeadSoft είναι η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και πλήρης αξιοποίηση του μηχανογραφικού συστήματος των πελατών της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την άρτια σχεδίαση και υλοποίηση των ιδανικών λύσεων για κάθε περίσταση, από την τακτική εκπαίδευση των τελικών χρηστών των πελατών μας, καθώς και από την δυνατότητα συνεχής υποστήριξης και συντήρησης. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε όλες τις επιχειρήσεις και τα λογιστικά γραφεία που επιθυμούν να εισάγουν καινοτόμες λύσεις σε θέματα μηχανογράφησης (χρησιμοποιώντας τις Cloud υπηρεσίες της softone) ή να ανανεώσουνε κάποιο υπάρχον σύστημα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε ενδεικτικά είναι:

 1. Υλοποίηση Έργων σε θέματα:
  1. Εμπορικής Διαχείρισης
  2. Λογιστικής Διαχείρισης
  3. Μισθοδοσίας και
  4. Συνδυασμός με Cloud Εφαρμογές
 2. Εκπαίδευση
 3. Υποστήριξη

Η LeadSoft εδρεύει στην Τ. Οικονομάκη 12 και Ιωλκού, στον Βόλο. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιοδήποτε θέμα μηχανογράφησης, καθώς και για δωρεάν παρουσίαση των εφαρμογών μας στον χώρο σας.

LeadSoft

Υπεύθυνος: Πάσχος Αντώνιος

Που βρισκόμαστε

Τάκη Οικονομάκη 12 και Ιωλκού, Τ.Κ.: 38221, Βόλος